Første dag på jungle sporet.

Idag var det så slut med prolog. Vi er nu kørt ind i junglen.  Men ikke uden problemer.  Vi blev henvist til den forkerte konvoj og nåede at køre 30 km ad bjergveje inden vi opdagede at vi var på afveje.  Så vi kørte tilbage til start punktet og vores chauffør på den nye support bil kunne så ringe til en ven og få os på rette vej. Vi var ca 1.5 time forsinket men det tog kun 18 min at indhente feltet da der var mange nedbrud allerede.  Nu har vi været på sporet i 2 timer men kun bevæget os i 19 min siden vi indhentede feltet.  Men det er fedt at være i og bare nyde udsigten fra det meget stejle spor vi kører på. Og så får vi også tid til at snakke med deltagere fra alle de andre lande. Alle hygger sig og er muntre. Men nu er det begyndt at regne lidt så sporet blive sikkert meget sværere fremkommeligt. Og der er 2 timer til solnedgang.  Håber vi når til camp området inden da. 
Sendt fra Samsung mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>