Første morgen i junglen.

Vi ankom til predator camp i går aftes lige efter mørkets frembrud. Eller dvs. Næsten  campen er bare at man hugger en plads ved siden af vejen og bakker bilen ind eller parkerer på vejen og sover der. Det virkede lidt kaotisk da vi vågnede og så at vejen var lavet om til camping plads og vi skulle 300 frem for at komme til hoved lejren.  Men det løste sig fint med meget hjælp fra vores chauffør i support bilen.  
Efter briefing kl ca 8. Dvs kl 9 blev vi bedt om at køre hen til vores respektive special prøver.  
Vi skal starte på nr 14 som fjerde bil. Men den har vist sig at være ret svær at nå på den halve time der er givet til den. Så vi venter stadig på at komme til. Men her er skøn natur og godt vejr, så det gør ikke noget. Og så kan vi også se hvordan de andre angriber prøven. Stemningen i lejren er fantastisk omend noget kaotisk efter dansk standard.  Vi glæder os til at komme i gang.  
Det har desværre også vist sig at medie centret har problemer med deres internet uplink, men vi prøver at få billeder ud i aften.  
Med jungle hilsner fra FatPony Offroad.  
Sendt fra Samsung mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>