Mere om bilen

Mere om bilen – nu har jeg beskrevet bilen i junglen , men først kørte vi på asfalt og det var en lidt anden oplevelse , bilen er udstyret med silverstone kopien af simex , og troede ikke det var muligt men de er en anelse dårligere en simex på asfalt , det kombineret med en slem vane bilen har – bagakselen vil hele tiden gerne op foran forakslen , hvilket gør at modsat ponyen på asfalt og simex kan man med den lave en kontrolleret 4 hjuls udskridning – det er ikke tilfældet med denne bil , den benytter en vær lejlighed til at prøve at tage en svingom , men er dog ved at finde ud af den kan kontrolleres med gassen , , så den fungere lidt hen af en drift bil . Det bliver så ikke meget bedre af at styrretøjet ,kan jeg se er monteret på bilen men det er ikke den følelse man sidder med ,  når man køre alt mellem 30 og 80 ( tror ikke jeg tør køre mere en 80 )og alt er ved at ryste fra hinanden . Vores gæt er at alt der hedder endelejer og  synkromesser i gearkassen er forsvundet for længe siden , det lyder sådan . 

Den havde nye extern reservoir dæmpere , hvilket vi ikke forstå eller også er de ikke blevet fyldte, for det kan ikke mærkes der er dæmpere og støddæmper på , ved mindste bump i vejen er den nede på bumpstopende , generelt vil de ikke have for lang vandring på akslerne , men dette er måske lige i underkanten – i dag har race bilerne haft en “hurtig ” tur over et lille bjerg og der var jeg på arbejde hele tiden , selv på et forholdsvis dybt spor er den over det hele og nogle gange var det lidt spænden når det gik lige ned i kanten af sporet , vi følges med vogn 137 og det skal vi også i morgen . Når Marcus der køre den anden vogn smækker til den kan vi ikke følge ham , det er ganske enkelt for farligt , til gengæld har han måtte spille sig ud af et på situationer i dag , hvor den gule gale bil har tøffet lige igennem , er sikker på vores bil kan spille månen ned hvis vi kan finde noget at anker i , og når den bider i underlaget , ryger jordkloden  ud af kurs .
Nu begynder jeg lige så stille at have en fornemmelse af bilen og nogle gange er det næsten som om det er mig der bestemmer og jeg ikke bare sidder og klamre mig fast på ryggen af en gal tyr ……kæft det skæ’ hilsen Nauta

Sendt fra Samsung mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>