Torsdag og stadig på jungle sporet

Torsdag i junglen – der har været prøver heledagen , vi har DNS ‘et 2 prøver og kørt 2 andre , den ene var vi inden for tidsramme med 1 minut den anden fik vi en DNF på med 1 minut . Kl er 16 og der er 1 ekstra prøve , som jeg vil stemme for vi springer over :) de næste par dage bliver ren kørsel igennem junglen på hvad der gerne skulle være den vanskelige del af turen , der har været håndsoprækning på om folk mener de kan få deres support biler med på den første dag , hvilket lader til at de fleste gerne vil ,på den 2. Dag er det kun for konkurrence biler – rent praktisk betyder det ikke det store for vores support bil er fint udstyret , så den ville ikke have noget problem med at følge med , men det giver en meget lang konvoj som tager lang tid at flytte , hvis alle skal med . Det er så også de sidste prøver der er på dette års tur , ikke noget der betyder det store for os – det har aldrig været den store prioritet , andet en at bruge dem til at lære bilen at kende . For mig har det været en “lidt” hård greenlaning tur og nu bliver der så skruet gevaldig op for den del de sidste dage både med hensyn til tid og sværhed –  passer mig fint . Bilen bliver ved med at byde på overraskelser , i dag har vi hængt fast i 2 træer pga udformning af sikkerhedsbur , et design som helt sikkert ville havde blevet ændret hvis det var min egen bil , og igen en ting som er svær at planlægge sig ud af når man ikke kender bilen – Mange hilsner fra junglen Nauta
Sendt fra Samsung mobil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>